Ok

5,0 rating
6 sierpnia 2019

Zasłużona pełna piątka, od projektu po realizacje pełen profejonalizm, wszytko na czas, miłe podejście i dobra cena. 100% polecam

Krzysztof Terakowski

Mocne 4+

4,0 rating
28 lipca 2019

Ocena bardzo mocne 4+, generalnie wszystko ok, mogło by być jeszcze taniej, jakoś mebli bez zarzutu, co ważne żadnych cyrków ze zmianą ceny podczas realizacji co jest dużym plusem. Generalnie polecam wykonawcę.

Rafał

Wielkie brawa, dziękujemy

5,0 rating
12 lipca 2019

Wymarzona kuchnia w końcu w naszym mieszkaniu po prawie 10 latach czekania. Na początku po wprowadzeniu się nie było nas stać na nowe meble kuchenne wiec zamontowaliśmy co było pod ręką. Teraz kiedy odłożyliśmy chcieliśmy oddać to w ręce prawdziwych profesjonalistów. Właściciel firmy wykazał się ogromnym zaangażowaniem, propozycje projektów mebli kuchennych były fantastyczne wiec trudno było się zdecydować. Teraz już mamy całą kuchnie zamontowaną i nie możemy się nacieszyć. Pełen profesjonalizm, dobra niska cena i super podejście. Gorąco polecamy wszystkie meble i całą firmę. Wielkie brawa i do zobaczenia jak będziemy robić salon. Polecam Wszystkim Katarzyna Warkowska

Katarzyna Warkowska

Polecam

5,0 rating
1 czerwca 2019

Meble do kuchni wykonane bardzo dobrze. Polecam!

Jarosław Turesz

Pełne 5

5,0 rating
5 maja 2019

Meble do Kuchni w moim domu w Trzciance wykonane dobrze i sprawnie, polecam ale jeśli chodzi o terminowość to trochę czekałem, także 5 gwiazdki. Hej

Przemek

Podziękowania

5,0 rating
26 kwietnia 2019

Cześć wszystkim. Chciałam serdecznie podziękować za wykonaną pracę a dokładnie meble na wymiar do kuchni. Meble kuchenne wyszyły rewelacyjnie i bardzo mi się podobają. Serdecznie polecam tą firmę trudniącą się meblami na wymiar. POLECAM!!!

Gustaw

Firma

5,0 rating
15 marca 2019

Cala firma ogolnie na plus. Posiadaja dobrze wyszkolonych ludzi ktorzy odpowiedza na kazde pytanie.

Janek

Efektywność

5,0 rating
27 lutego 2019

Meble w kuchni wykonane szybko, dobrze, sprawnie – ogólnie tak jak chciałem, ale trochę za drogo, dlatego nie daje piątki. Mogło by być taniej ale i tak spoko.

Małgorzata Huż

Rewelacja

5,0 rating
19 lutego 2019

Rewelacja. Meble kuchenne na wymiar wykonane szybko, sprawnie i dokładnie, trochę było drogo ale jestem zadowolona

Paweł

Zaskoczenie

5,0 rating
29 stycznia 2019

Firma znaleziona z przypadku w Internecie. Zaintrygowały mnie ładne zdjęcia i dobre wykonanie. Wykonano i zaprojektowano mi meble na wymiar do całek kuchni. Moja ocena projektu, wykonania i montażu mebli jest bardzo dobra. Oby jak najwięcej takich firm nie tylko stolarskich w naszej okolicy.

Paweł Lewandowski

Wszystko na plus

5,0 rating
11 stycznia 2019

Jak w temacie zamówione i wykonane zostały meble do kuchni pod tak zwaną miarę. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, projekt kuchni bardzo przyjemny, obsługa i kontakt – właściciel cały czas do dyspozycji, meble i montaż – tak jak chciałem, terminy wykonania – wszystko w terminie. Wszystko na złoty medal także ja Polecam meble na wymiar do kuchni wykonane tutaj!

Ania

Ocena

5,0 rating
9 grudnia 2018

Kuchnia a dokładnie meble do całej kuchni zrobione tak jak życzyła sobie Małżonka, która nie należy do osób jakie łatwo zadowolić 🙂 jednak się udało pod względem kolorów, układu. Osobiście widziałem dobry fach w ręku i sprawność wykonywania całej pracy. Meble w kuchni tak jak chcieliśmy także dziękujemy i oczywiście polecamy. Oby jak najwięcej takich firm, które znają się na rzeczy.

Kacper

Na czas

5,0 rating
1 listopada 2018

Meble wykonane i zamontowane na czas co się rzadko zdarza, całość wykonana tak jak chcieliśmy, polecamy meble do kuchni i wszystkie jej rozwiązania.

Piotrek Karolak

Ocena Celująca za projekt mebli i montaż całej kuchni

5,0 rating
27 października 2018

Meble, wykonanie, szafki, rozwiązania oraz cały projekt na ocenę celującą. Nic dodać nic ująć. Oby jak najwięcej takich firm na naszym regionalnym rynku. Jestem zachwycona !

Kamila

Super

5,0 rating
21 września 2018

Meble wykonane dobrze wszystko zaakceptowane, polecam kuchnie i wszystkie meble kuchenne.

Jakub P

Opinia firmy

4,0 rating
9 lipca 2018

Samą firmę i wykonane meble oceniam bardzo dobrze, wykończenia i fronty również bardzo ładne, cena do akceptacji ale wiadomo zawsze mogło by być taniej, jednak jedna gwiazdka mniej za 3 dni spóźnienia w montażu. Miało być na piątek gotowe na 100% a dopiero w poniedziałek skończyli. Tak ogólnie OK!

Michał Olczek

Nowoczesne meble

5,0 rating
21 kwietnia 2018

Jeśli mam być szczery to firma zaoferowała mi chyba najlepszy projekt mebli oraz najnowocześniejsze rozwiązania techniczne bez żadnych cen z kosmosu, bo jak widziałem te same rozwiązania w meblach niemieckich to ceny były 3-4 razy większe, a nie stać mnie było na wydanie 30 tyś na meble (bo po co). Fajne szczere podejście, fajne rozwiązania, wszystko na czas i w dobrej cenie. Polecam polecam polecam!!!

Leszek Opowski

Ocena

5,0 rating
15 marca 2018

Oceniam całość współpracy na mocną piątkę. Rzadko się już w dzisiejszych czasach zdarza, że ktoś tak porządnie i na czas podchodzi do wykonania zlecenia. Byliśmy już z mężem zmęczeni po całym remoncie czekania na fachowców i wieczne ich tłumaczenia lub nie odbieranie telefonów. Tutaj nie było takiej sytuacji co było dla nas dużym pozytywnym zaskoczeniem. Jeśli meble na wymiar do kuchni i do salonu to tylko z tym zakładem stolarskim.

Maria

Sypialnie

5,0 rating
26 stycznia 2018

Zamowilam projekt sypialni. Wszystko bylo zrealizowane w terminie i bez zadnego problemu.

Katarzyna Iwaśko

polecam ! Salon mebli kuchennych w Pile

5,0 rating
10 grudnia 2017

Meble w salonie i w kuchni zrobione i zaprojektowane tak jak chcieliśmy, nic dodać i nic ująć, polecam ten salon mebli kuchennych na zamówienie. Dobra robota, brawo.

Miłosz Wiczyński Czarnków

Pokój dziecięcy - meble na wymiar

5,0 rating
20 czerwca 2017

Usługi wykonane na najwyższym poziomie. Mały pokoik został tak zaprojektowany, że jest w nim mnóstwo miejsca. Polecam

Kamila Przybysz

Dobra opinia za meble do kuchni pod wymiar Chodzież

4,0 rating
26 kwietnia 2017

Wszystko ok, można polecić, cztery gwiazdki tylko za 2 dniowe spóźnienie, Cała reszta w porządku.

Ewelina Masłowska Chodzież

Meble kuchenne na zamówienie Piła - POLECAM

5,0 rating
2 kwietnia 2017

Wystawiam najlepszą możliwą opinie, ponieważ meble jakie zostały wykonane przeszły moje największe oczekiwania. Po pierwsze cena nie była zaporowa, po drugie meble zamontowane na czas, po trzecie obsługa i Właściciel firmy bardzo miły i rzetelny. Gorąco polecam wszystkim z Piły meble kuchenne na wymiar oraz wszystkie meble pod zabudowę. Super firma warto skorzystać.

Edwin Korczak Piła

Kuchnie pod wymiar Piła

5,0 rating
15 marca 2017

Meble naprawdę z górnej póki i w dobrej chyba najlepszej cenie. Co prawda cała kuchnia nas trochę kosztowała, ale wykonana jest perfekcyjnie i jakość wykończeń 10 na 10. Jesteśmy z Żoną zachwyceni. Zapowiada się, że kuchnia posłuży z 50 lat!

Marcin Pawliski Złotów

Oferty

5,0 rating
9 stycznia 2017

Bardzo dużo rozmaitych usług każdy znajdzie coś dla siebie

Paweł

Szybkość usługi

5,0 rating
2 listopada 2016

Szybkość i wybór usług bardzo dobry – polecam

Damian

szafa przesuwna komandor super

5,0 rating
18 maja 2016

Polecam firmę stolarską, wykonali mi projekt i zamontowali piękną szafę przesuwną idealnie dopasowaną do przedpokoju. Naprawdę dobra robota, prawo. polecam szafy i wszystkie meble na wymiar tej firmy.

Alicja Makowska Wałcz

Jakość wykonania

5,0 rating
22 lutego 2016

Bardzo solidna firma jakość na tą cenę zadowalająca

Julia

kuchnia na wymiar piła

5,0 rating
3 stycznia 2016

Kuchnia wykonana bardzo dokładnie i na czas. Wszystkie meble wykonane i zamontowane idealnie jak w projekcie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam firmę!

Adam Wysocki Piła

Polecam

5,0 rating
8 listopada 2015

Bogata oferta. Obsluga profesjonalna i szybka. Zamowilem drzwi na wymiar, wszystko bezproblemowo doszlo i bylo solidnie zapakowane, wiec nic podczas dostawy sie nie uszkodzilo. Polecam kazdemu kto chce przeprowadzic remont domu.

Błażej Nowakowski

Rzetelni i terminowi polecam kuchnie

5,0 rating
9 sierpnia 2015

Bardzo dobry kontakt, szybkie porządne pomiary, szybki fajny projekt i przede wszystkim dobra cena. Osobiście turbo dobrze że trafiłem na tą firmę. Super

Bartosz S.

Firma na 5

5,0 rating
29 czerwca 2015

Bezproblemowo i szybko , pozdrawiam Elżbieta.

Elżbieta

Ok

3,0 rating
20 kwietnia 2015

Po prostu ok, nie ma dramatu, ale szału też nie widzę

Jagoda Josiańska

Opinia

5,0 rating
4 lutego 2015

Profesjonalna firma. Podejscie do klienta na najwyzszym poziomie. 0 uwag i bledow , serdecznie polecam!

Marcin Tryczko

100% zadowleni z kuchni na zamówienie

5,0 rating
2 sierpnia 2014

Zleciliśmy wykonanie projektu i wyceny do czterech różnych firm. jednak projekt wykonany przez tą firmę okazał się po prostu najbadziewniej dopracowany i było widać gołym okiem, że projektant przyłożył się do roboty. W końcu chodziło o naszą wymarzoną kuchnie na którą odkładaliśmy ponad 2 lata. Sumując jesteśmy z całą rodziną bardzo miło zaskoczeni, a i co ważne termin był na czas także też wielki plus. Polecamy wszystkim szukającym dobrej firmy stolarskiej zakładającej meble i kuchnie na wymiar w.g. projektu na zamówienie.

Cezary Opolski

Kuchnia

5,0 rating
18 marca 2014

Widac ze profesjonalisci. Idealnie wymierzone meble. Super komponuja sie z caloscia 🙂

Joanna

Profesjonalna firma

5,0 rating
9 stycznia 2014

Kuchnia wykonana na 100% możliwości. Każdy szczegół, o który prosiliśmy został wykonany z najwyższą dbałością. Zaproponowano nam wiele ciekawych rozwiązań, o których nawet nie mieliśmy pojęcia.

Jan Anders

Super projekt mebli do kuchni

5,0 rating
10 września 2013

Mamy bardzo nietypowy i wręcz niewygodny układ kuchni. Jednak projektant poradził sobie z układem mebli kuchennych bez najmniejszego problemu i ku naszemu zaskoczeniu wyszło wszystko dużo lepiej niż nam się mogło wydawać. Z Dziwnej kuchni wyszło w 100% funkcjonalne pomieszczenie. Wielkie brawa za doświadczenie i jeszcze większe brawa za realizacje.

Miłosz Wągrowiedź

Polecam

5,0 rating
16 kwietnia 2013

Mocna piątka za wykonany projekt i mocna piątka z plusem za realizacje. Meble kuchenne oraz meble do salonu w.g. projektu wyszły imponująco i w dobrej cenie (lepszej niż w kilku innych firmach), ogólnie polecamy!!!!

Polecam!

Opinia

4,0 rating
15 listopada 2012

Dla mnie trochę wyszło drogo, ale sumując nie mam czego się czepiać, moce 4+

Karol Czarnków

Szafa wnękowa

5,0 rating
5 czerwca 2012

Świetne wykonanie, profesjonalna pomoc i doradztwo. Bardzo szybka realizacja, jedyny Pan z Piły, który ma tak krótkie terminy, a przy tym bardzo staranne wykonawstwo.

Anna Miłosz

Bardzo dobra firma kuchnie na wymiar Piła

5,0 rating
3 lutego 2012

Zleciliśmy wykonanie projektu kuchni i wszystkich mebli, ponieważ nie wdzieliśmy co tak naprawdę chcemy. Projekt nas bardzo zaskoczył, że aż tak można tą naszą małą klitkę wykorzystać. Sumując ostatecznie kuchnia wyszła bajecznie, ocena 5+ (z wielkim plusem), szczerze polecamy wszystkie rodzaje mebli w tym meble kuchenne na wymiar.

Karolina W. Piła